innovatie van
morgen
vandaag op het veld

visie

Toepasbare
techniek voor duurzame landbouw

Voor elk innovatief idee of toekomst perspectief bestaan ook tussenvormen die nu al van grote meerwaarde kunnen zijn. Wij ontwikkelen deze tussenstappen tot een compleet product om zo direct meerwaarde te kunnen bieden op uw bedrijf!

Producten

Wij ontwikkelen samen de producten voor morgen op het veld

bekijk hier onze oplossingen voor op het bedrijf:

Koen

De goedlachse Brabander heeft elke dag wel weer een nieuw idee en zal niet snel denken dat iets niet kan. Door zijn achtergrond in de mechatronica en agrotechniek heeft hij veel ervaring met de ontwikkeling van elektronica en software voor dynamische landbouwmachines.

ons team

Ard

Als ondernemende boerenzoon is Ard altijd al druk geweest met machines voor op de boerderij. Na werkervaring te hebben opgedaan als mechanisch constructeur mag hij nu zijn passie gaan voortzetten. Juist deze mix tussen kennis en ervaring vanuit thuis in de landbouw zorgen ervoor dat zijn technische oplossingen altijd dicht bij de praktijk zullen liggen.

Nieuws

Wij laten graag zien wat wij doen en wat ons bezighoudt.

Project CBC –  Afgelopen jaar zijn wij gevraagd door een initiatiefnemer en een aantal telers om samen een machine te ontwikkelen die mechanisch Colorado kevers kan bestrijden in de aardappelteelt. De eerste stappen zijn gemaakt met een hoopvol resultaat.

EKOLAND | Juni – 2020